КВІ
Вівторок
23
19:13

​Юлія Тимошенко: чинний президент намагається купити вибори, але ми йому це не дозволимо

Не маючи жодного шансу виграти вибори, нинішній президент намагається їх просто купити, але зробити це йому не вдасться. Про це лідер партії "Батьківщина" та кандидат у президенти України Юлія Тимошенко заявила, прийшовши сьогодні до МВС свідчити у справах щодо фальсифікації виборів командою Петра Порошенка.

Юлія Тимошенко нагадала, що Національна поліція відкрила за її заявами два кримінальні провадження – про підкуп виборців на користь Порошенка та про маніпуляції з реєстром виборців.


Лідер партії "Батьківщина" повідомила, що її команда по всій Україні зібрала докази існування як мінімум двох схем маніпуляцій:

1) скупівля голосів, що здійснюється через піраміду з підкупу. В ЗМІ та соціальних мережах неодноразово оприлюднювали інформацію про те, що цей процес організовує депутат від БПП Березенко.

2) штучне збільшення чисельності виборців в державному реєстрі виборців, яке здійснила Центральна Виборча Комісія.


Особливого цинізму такі дії влади набувають через те, що чинний президент розгортає масштабну кампанію фальсифікацій виборів у дні, коли країна згадує загиблу Небесну сотню та Майдан Гідності.


Юлія Тимошенко обурена тим, що президент руйнує залишки демократії в Україні, спотворює вибір людей і намагається корумпувати країну, таким чином «борючись» з корупцією.


Кандидат у президенти України переконана, що її сильна команда по всій Україні протидіятиме підкупу президентом виборців, збираючи докази і передаючи їх в МВС, а поліція вчасно реагуватиме на спроби соратників Петра Порошенка спотворити вибір українців.


Нагадуємо:

«Батьківщина» заявляє, що будь-які пропозиції винагороди за підтримку Юлії Тимошенко є фальшивкою та провокацією, організованою владою. Хвиля таких провокацій почалася після того, як демократичні кандидати в президенти – Юлія Тимошенко, Андрій Садовий, Анатолій Гриценко та інші – публічно підписали Меморандум про чесні вибори в ефірі каналу «1+1». Підписанти заявили, що команда Порошенка розгорнула цілу мережу підкупу виборців по всій країні, а кілька авторитетних ЗМІ надрукувало матеріали з фактажем, який підтвердив, що Порошенко хоче купити українців, щоб залишитися при владі.

Команда Юлії Тимошенко вміє вигравати вибори чесно і закликає інших кандидатів чинити так само.

Вчора

Сторінки:
Нагору