КВІ
П'ятниця
19
18:37

​Юлія Тимошенко: Майдан – це щеплення від диктатури

Україна ніколи не була нацією безмовних поневолених рабів. Воля, Дикий степ, пороги Дніпра, Січ, свобода людського Духу, Честь та Гідність – це наш генетичний код, що береже країну, націю і державу, всупереч всім викликам долі та історії.

Про це лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook, вітаючи українців з Днем гідності.


Юлія Тимошенко переконана: Майдан показав, що прості, звичайні люди можуть бути вищими за так звану еліту. Політики іноді зраджують майдан, капіталізують його здобутки, намагаються "вивести перемогу людей в кеш, в посади, в особисті дивіденди". Однак Майдан сильніший за політиків і за політику. Майдан – це не акт, це – процес. І кожен президент, кожен політик, кожен державний діяч має затямити: Майдан не «був», Майдан – є! Він нікуди не подівся, не зник, не пішов в забуття. Він не має терміну давності.


Лідер партії "Батьківщина" наголосила на тому, що Україна двічі за 10 років отримала власне щеплення від диктатури, від беззаконня та безвідповідальності політиків. А «Революція гідності навіки вписана в літопис країни. Вічна слава всім, хто віддав своє життя за свободу України, за право нації бути вільною, гордою, незалежною!».

Сторінки:
Нагору