БЕР
П'ятниця
29
16:54

​Юлія Тимошенко: мінімальна зарплата та пенсія мають становити більше 4425 грн

У найближчі роки новий президент підніме доходи українців до рівня сусідньої Польщі, а вже за місяць після інавгурації жодна людина в Україні не отримуватиме зарплату чи пенсію менше прожиткового мінімуму.

Про це кандидат у Президенти України лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко Юлія Тимошенко заявила під час мітингу в Ужгороді, де вона перебуває в межах масштабного передвиборного туру країною.


Лідер партії «Батьківщина» обурена тим, що внаслідок реформи чинної влади «пенсіонери отримують менше за 2 тис грн». Тобто мінімальна пенсія сьогодні нижча за прожитковий мінімум, що становить 4425 грн.


Юлія Тимошенко зазначила, що ті люди, які не отримують субсидію, заплативши за ЖКП, взагалі залишаються ні з чим: не вистачає ні на ліки, ні на продукти. Окрім того, Юлія Тимошенко переконана, що не можна всім нараховувати однакову пенсію. Так, пенсіонери, у яких маленький стаж роботи, отримуватимуть не менше 4425 грн, а ті, хто більше працював, отримуватимуть більші пенсії.


Кандидат у Президенти України підкреслила, що наразі настав історичний час зміняти не обличчя при владі, а країну і поламати злочинну систему влади вперше за 28 років.


Нагадаємо:

Президентські вибори – це можливість зупинити приниження України та дати їй шанс на становлення.

Під час велелюдного мітингу в Лубнах на Полтавщині Юлія Тимошенко наголосила на тому, що після Революції Гідності люди втратили віру в те, що в країні щось зміниться на краще, адже 144 реформи влади не привели до покращення життя людей. До того ж, так і не було здійснено жодного перетворення, яке б відповідало європейським стандартам, зауважила лідер «Батьківщини».

Завдання нового президента – повернути довіру людей і створити всі умови для реалізації кожного на Батьківщині, боротися за інтелект нації, наголосила Юлія Тимошенко.

Ініційований Юлією Тимошенко та розроблений з кращими фахівцями країни Новий курс – якраз є такою чіткою стратегією, яка потрібна для відродження та становлення країни.

Після перемоги на виборах новий президент також спрямує газ власного видобутку на потреби населення і знизить його вартість вдвічі.

Сторінки:
Нагору