КВІ
Четвер
25
22:10

​Юлія Тимошенко: Освіта – абсолютний пріоритет Нового курсу України

Пріоритетом Нового курсу України є виховання, освіта та наука. Про це заявила лідер партії "Батьківщина" і кандидат у президенти України Юлія Тимошенко під час зустрічі зі студентами Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя.

Кандидат у президенти України запевнила, що в Україні буде застосована така освітня модель, якою норматив видатків на освіту (на базовому, професійно-технічному, вищому рівнях) визначається на кожну дитину. На переконання Юлії Тимошенко, цей норматив має встановлюватись на рівні європейських стандартів. За таких умов, наголосила політик, «з’являється шанс підняти освіту, а це означає підняти країну».

Лідер партії «Батьківщина» пояснила, що сьогодні найбільша цінність у світі, яка приносить іншим країнам 60-70% ВВП, – це інтелект, це економіка знань, інноваційного розвитку. Усвідомлюючи такий тренд людства, усі ключові країни світу відмовилися від платної вищої освіти, адже розуміють важливість залучення і втримання інтелекту для майбутнього держави.

Юлія Тимошенко звернула увагу на те, що невід’ємною частиною Нового курсу України стане і молодіжна політика. Покращити умови життя і роботи молоді допоможе забезпечення їх робочими місцями (буде зменшено податки для всіх, хто братиме молодих спеціалістів на роботу), якісним житлом, розвиненою інфраструктурою та збільшенням допомоги при народженні дитини. Після перемоги на виборах нова влада запровадить програму довгострокового банківського мікрокредитування молоді для створення мікробізнесу. Кредит буде надаватися під спеціальне страхування без застави і лише під 3%.


Нагадаємо: Юлія Тимошенко – єдиний кандидат, який може побороти кланово-олігархічну систему та повернути курс України на шлях розвитку. Про це народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок в черговий раз зазначив у прямому телеефірі.


Сергій Євтушок переконаний, зміни в країні відбудуться одразу після приходу до влади Юлії Тимошенко. І допоможе в цьому запропонований нею Новий економічний курс.


Важливо: За даними найновіших соціологічних досліджень, Юлія Тимошенко впевнено тримає перше місце в електоральному рейтингу кандидатів в президенти. Так, якби вибори президента України відбулися наступної неділі, за лідера «Батьківщини» проголосували б 20,2% (серед тих, хто визначився і візьме участь у виборах). Далі йде Володимир Зеленський - 12,6%. Третє місце ділять між собою Юрій Бойко і Петро Порошенко - по 11,9%. Опитування проводила аналітична група «Соціопрогноз» на замовлення Інституту аналізу та прогнозування з 17 до 26 січня 2019 року.

Сторінки:
Нагору