КВІ
Субота
20
00:51

​Юлія Тимошенко: Сильна армія – це невід’ємна частина Нової стратегії миру та безпеки

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко привітала Українських Воїнів з Днем Збройних Сил України. Висловлюючи їм свою повагу та вдячність, Юлія Тимошенко зазначила, що лише побудова сильної армії допоможе зміцнити позиції України у дипломатичних переговорах щодо досягнення миру та призведе до звільнення окупованих територій.

Про це лідер партії «Батьківщина» написала на своїй сторінці у Facebook. Юлія Тимошенко наголосила на тому, що партія «Батьківщина» вітає військових зі святом не лише на словах, а має чіткий план дій з посилення армії. Оскільки сильна армія – це невід’ємна частина Нової стратегії миру та безпеки!

Лідер партії «Батьківщина» переконана в тому, що для того, щоб українська армія стала сильнішою, насамперед потрібно збільшити реальний обсяг фінансування Збройних Сил.

Окрім того, після приходу до влади команди Юлії Тимошенко буде запроваджено новий військовий контракт, який сформує принципово інші відносини між військовими та державою – повної поваги до всіх, хто служить у ЗСУ. Контракт забезпечить гідну систему соціального захисту для військових та їх родин. Так, зарплата рядового контрактної служби в 1,5 раза перевищуватиме середню заробітну плату в країні, усі військові зможуть отримати житло за спеціальною іпотечною програмою, за якою відсотки сплачуватиме держава. Також до контракту будуть включені гарантії медобслуговування, отримання освіти, пенсійного страхування.

Юлія Тимошенко зазначила, що результатом комплексної програми відновлення армії стане повна відповідність всім стандартам НАТО з подальшою інтеграцією у цей світовий безпековий та миротворчий колективний блок.


Нагадуємо:

З 4 до 7 грудня Юлія Тимошенко перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки. Під час робочого візиту до США лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко взяла участь у круглому столі Атлантичної Ради (Atlantic Council). У круглому столі також брали участь заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря та голова Комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко. Учасники обговорили питання поточної безпекової ситуації в Україні. Зокрема йшлося про наслідки та кроки, зроблені в результаті ескалації в Азовському морі, та можливість посилення санкцій.


Також, Юлія Тимошенко провела зустрічі із:

· спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Ролкером

· сенатором від штату Арканзас, членом сенатських комітетів з питань збройних сил та розвідки Томом Коттоном;

· президентом Міжнародного республіканського інституту (IRI) Деном Твайнінгом;

· регіональним директором інституту з питань Євразії Стівеном Ніксом;

· президентом Фонду захисту демократій (Foundation for Defense of Democracies) Кліффом Меєм.

Вчора

Сторінки:
Нагору