КВІ
Вівторок
23
13:59

​Юлія Тимошенко захищає українців, навіть перебуваючи в опозиції

Влада продовжує забирати в людей останнє. Вже намагаються забрати навіть те, чого нема. Однією рукою влада зменшує об’єм видатків на субсидії, які дозволяють людям хоч якось зводити кінці з кінцями, а іншою планує підняти тарифи на газ для населення на 23%.

Зрозуміло, що подорожчання газу призведе до зростання усіх комунальних послуг, у собівартості яких є блакитне паливо. Це не тільки сам газ у плитах, але і опалення, і гаряче водопостачання. В умовах тотальної бідності та зневіри, владі набагато легше ділити громадян на «правильних» та «не правильних». Це і є головна мета діючого режиму.


Єдиний політик, що навіть перебуваючи в опозиції намагається захистити українців – це Юлія Тимошенко. Під час погоджувальної ради голів фракцій вона виступила із категоричною вимогою встановити мораторій на збільшення тарифів:


«Підвищення тарифів на тепло на 23% – це останній постріл Петра Порошенка у власний народ. Якщо президент говорить про віру, то йому треба пам’ятати, що головна складова віри – любов до людей. А якщо з людьми так поводяться – це означає, що на корупцію, на те, щоб ще більше мати грошей для розподілу на офшорні рахунки, у людей забирають останнє», – наголосила Юлія Тимошенко.


В Україні абсолютно корумповані тарифи, що встановлюються не відповідно до вартості видобутку газу, а через постанову Уряду. Україна – єдина держава Європи, в якій тарифи штучно встановлює Уряд. Впровадження мораторію на підвищення тарифів – це той інструмент, що дозволить вже сьогодні захистити українців.


Лідерка «Батьківщини» демонструє, що вона є стратегом державного рівня. Вона не тільки пропонує стратегічні покрокові плани змін країни (Нова народна конституція, Новий економічний курс), але і вимагає впровадження ефективних тактичних рішень на захист простих людей.


Окрім введення мораторію на підвищення тарифів, Юлія Тимошенко вимагає продовження мораторію на продаж сільськогосподарських земель та введення заборони на зміну цільового призначення земель сільськогосподарського призначення. З цією метою «Батьківщина» вимагає терміново прийняти законопроекти №5523 та №5476.


Також Тимошенко вимагає ухвалити законопроект №8107, що унеможливить передачу ГТС до рук оточення Президента. Тимошенко вже ініціювала аналогічний законопроект 2007 року, тоді його підтримала рекордна кількість парламентарів – 430. У зв’язку з махінаціями із законодавством, Тимошенко вимушена знову подавати свій законопроект до парламенту, аби зберегти державну власність.


Набір цих ініціатив свідчить, що Тимошенко відповідає як на стратегічні, так і на тактичні виклики, які перед Україною ставить діюча влада. Коли Порошенко намагається роз’єднати українців, Тимошенко Україну об’єднує.


Сергій Биков, голова аналітичного центру ІНПОЛІТ


Вчора

Сторінки:
Нагору