БЕР
Четвер
28
12:24

В Сумській області сільські вогнеборці врятували від знищення вулицю з дерев’яними будівлями

16 серпня о 15:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с.Шевченкове Конотопського району. На гасіння направили добровільну пожежну команду місцевого агропідприємства та місцеву пожежну команду із сусіднього села – Великий Самбір.

По прибутті на місце вогнеборці встановили, що вогонь охопив сарай та стіну розташованого поруч приватного дерев’яного будинку. Через вітряну та спекотну погоду існувала загроза перекидання вогню через суху рослинність та чагарники на сусідські будівлі та споруди, які у більшості були теж дерев’яні. Тому на гасіння додатково залучили пристосовану техніку - трактор з ємністю у 5 т. води.


О 17:35 спільними зусиллями сільським вогнеборцям вдалось зупинити подальше поширення вогню та відвернути небезпеку знищення будівель. О 19:28, використав близько 11 т. води, пожежу ліквідували.


Всього на гасіння залучались 3 одиниці техніки, 4 чоловіки особового складу добровільної та місцевої пожежних команд. Внаслідок пожежі знищено дерев’яну господарчу споруду та пошкоджено стіну будинку на площі 8 кв.м.


За попередніми висновками фахівців, спричинило загоряння необережне поводження з вогнем господаря будинку. Чоловік прибираючи господарство спалював сміття неподалік від споруд. Рятувальники вкотре закликають громадян, щоб запобігти виникненню пожеж проявіть відповідальність у дотриманні правил пожежної безпеки!

Вчора

Сторінки:
Нагору