БЕР
П'ятниця
29
00:34

​Анжеліка Лабунська: Значна підтримка ВО «Батьківщини» в регіоні - і стала причиною звинувачень в мою адресу

На думку голови обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анжеліки Лабунської вся ситуація, що склалася навколо оприлюднених записів головою СБУ і звинувачення її у прихованому сепаратизмі, це підтвердження того, що партія «Батьківщина» є безперечним лідером не тільки опозиційного руху, а й симпатій людей - є не що інше, як брудна компанія влади. Про це вона повідомила сьогодні, 1 березня під час прес-конференції.

Анжеліка Лабунська переконана, що саме значна підтримка в регіоні, яку партія отримала під час виборів в об’єднаних територіальних громадах 18 грудня 2016 року і стала причиною звинувачень в її адресу.


«Так сталося, і я думаю, що це якраз праця і наших представників, і депутатського корпусу, і моя роботи на посаді голови обласної ради, Житомирська область 18 грудня 2016 року показала, що партія «Батьківщина» в Житомирській області має підтримку на рівні 49%. Подобається це комусь, не подобається, але це найбільший показник по всій Україні. І тому, для того щоб дискредитувати партію «Батьківщина», я впевнена була обрана - саме моя персона, як голови партії «Батьківщина» в Житомирській області для того, щоб 49% більше не показувала партія «Батьківщина» в Житомирській області», - заявила Анжеліка Лабунська.


За словами голови Житомирської «Батьківщини», вона вже була б давно затримана, якби звинувачення в сепаратизмі дійсно мали підстави, проте ще жодного разу навіть не була викликана на допит до слідчого, а інформаційним приводом ситуації Анжеліка Лабунська назвала «розмовою невідомо кого з невідомо ким».


Також екс-голова Житомирської обласної ради розповіла, що під час обшуку в приміщені облради було зроблено виїмку рішення №266 від 19 травня 2016 р., що було прийнято в присутності очільника СБУ області, прокурора та начальника поліції, і саме цей документ на думку правоохоронних органів і є «скритим» сепаратизмом. В документі йдеться про укладання угоди між Кабінетом міністрів і обласною радою, на меті якої врегулювати ситуацію з видобутком бурштину на терені Житомирської області. В Україні з 2009 року було укладено більше 15 угод між обласними радами та урядом.


Під час своєї промови Анжеліка Лабунська наголосила, що Михайло Пухтаєвич не має жодного відношення ні до неї, ні до «Батьківщини», але комусь вигідно це прізвище пов’язувати з партією.


«Я дуже чекаю, коли мене викличуть офіційно на допит, тому що повістки з викликом до слідчого на сьогоднішній день до мене не надходило. Тому оце рішення, яке вилучилось в обласній раді, якщо ви як журналісти вважаєте, що звернення до Президента, кабміну, і Верховної ради з проханням врегулювати законодавчу ситуацію по видобутку бурштину, це є скритий сепаратизм. Ну, тоді мені немає більше, що добавити», - підсумувала екс-голова облради.

Вчора

Сторінки:
Нагору