БЕР
Четвер
28
13:27

​Як в Житомирському навчальному центрі з підготовки поліцейських проходять навчання. ФОТО

29 січня, представники Управління патрульної поліції в Житомирській області прибули до Житомирського навчального центру з підготовки поліцейських з метою проведення практичних занять.

Інструктор з тактичної підготовки разом зі слухачами відпрацьовували ситуативні задачі, що за своїм змістом наближені до реальних.


Майбутні патрульні одягнули поясні системи з відповідними спец. засобами, страйкбольними пістолетами та розпочали відпрацювання поставлених задач. Після вирішення ситуації по суті, інструктор з тактичної підготовки вказує на недоліки, а представник відділу моніторингу задає додаткові питання на знання законодавства України.


Подібні заняття проводяться для закріплення теоретичного матеріалу та відточення отриманих навиків на практиці.


Патрульний поліцейський повинен швидко реагувати на виклик та приймати відповідне рішення. Слухачі навчаються деескалувати конфлікт під час сімейних сварок, а також правильно спілкуватись з постраждалими особами. Розуміння суті виклику є запорукою успіху під час надання допомоги громадянину.


Практичні заняття повинні сформувати чіткий взаємозв’язок вивченого слухачами матеріалу та діями на практиці, адже зовсім скоро нові сили патрулюватимуть місто.

Вчора

Сторінки:
Нагору