КВІ
П'ятниця
19
07:44

​Яскравий виступ Катерини Кухар, нагородження переможців та перфоменс: У Житомирі завершилася хореографічна асамблея

6 листопада феєричним гала-концертом за участі прими-балерини Національної Опери України Катерини Кухар та її чоловіка, артиста Національної Опери України Олександра Стоянова завершилась III Міжнародна хореографічна асамблея ім. Н. Скорульської.

Свої найкращі номери представили не лише переможці конкурсу, але й гості заходу. Чудовий виступ продемонструвала член журі конкурсу суперфіналістка телепроекту «Танцюють всі – 4», Заслужена артистка України Тісато Ісікава. Родзинкою заходу став перформенс учасників асамблеї на музику Михайла Скорульського.


Нагадаємо, Міжнародна Хореографічна Асамблея ім. Наталії Скорульської відбувалася у Житомирі з 4 по 6 листопада. У конкурсній програмі приймали участь понад 500 учасників з п’яти країн – Болгарії, Польщі, Республіки Білорусь та України. Конкурсанти змагалися за перемогу у номінаціях: балетне мистецтво, «модерн» та дитячий танець.


По завершені гала-концерту голова журі – прима-балерина Національної Опери України, суддя «Танці з зірками» Катерина Кухар спілкуючись з журналістами назвала Житомир культурною столицею країни, та наголосила, що дуже важливо, щоб Україну сьогодні сприймали, як культурну державу. Порівнюючи минулорічну асамблею з сьогоднішню, відома балерина зазначила, значне збільшення учасників конкурсу серед яких представники з інших держав.


«Если в прошлом году два дня было достаточно, то в этом году настолько много участников, коллективом. Мы с Александром Стояновым сегодня давали мастер-клас и маленький зал, а детей, желающих получить знания и двигаться в хореографии, очень много. И мне было жалко, что им негде было стоять и получить эти бесценные навыки», - розповіла голова журі Катерина Кухар.


Вона також, зазначила, що Україну цінують в усьому світі, як державу багату талановитими людьми, наші прем’єри танцюють в усьому світі і в Нью-Йорк Сіті, і в Ковент Гардені, адже усі найталановитіші зірки саме з України.


Вчора

Сторінки:
Нагору