БЕР
Четвер
28
15:44

​Депутати обласної ради стріляли з бойової зброї та спробували «звільнити заручників». ФОТО

Голова обласної ради Володимир Ширма разом із заступниками Сергієм Крамаренком, Максимом Вілівчуком та головами депутатських фракцій в обласній раді на запрошення начальника ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеслава Печененка ознайомились з роботою управління та перевірили, як освоюються кошти обласного бюджету.

Зокрема, депутати відвідали нещодавно відкритий оновлений адміністративний центр роти поліції особливого призначення. Адже відкриття центру, його ремонт та облаштування приміщень здійснено за рахунок коштів обласного бюджету. Депутатський корпус обласної ради на зазначені цілі виділив 1,5 мільйона гривень.


Також депутати мали змогу побачити як працюють оператори «служби 102» та працівники ситуаційного центру. Саме для покращення роботи цього центру на минулій дванадцятій сесії обласної ради депутати підтримали своїм рішенням ініціативу Головного управління Національної поліції про придбання спеціального автомобіля. Для забезпечення публічної безпеки та порядку було виділено з обласного бюджету 900 тисяч гривень.


Окрім сучасності, депутати змогли на власні очі побачити становлення органу правопорядку області, відвідавши Музей історії органів внутрішніх справ Житомирщини. Завершальним етапом знайомства з роботою ГУ Нацполіції в Житомирській області було відвідування мультимедійного тиру та можливість попрацювати з програмою «Звільнення заручників в офісі».


Зауважимо, що програмне забезпечення мультимедійного тиру дозволяє додавати для відпрацювання будь-які ситуації, які можуть трапитися з поліцейськими на вулиці. А значить, програма вогневої підготовки поліцейських може бути гнучкою і адаптованою під будь-які потреби.

Сторінки:
Нагору