КВІ
П'ятниця
19
15:25

Національний Корпус Житомир взяв участь у акції «Національна люстрація». ФОТО

​31 січня осередок партії Національний Корпус Житомир взяв участь у акції "Національна люстрація", під час якої було висунуто вимогу повної люстрації суддів, яких звинувачено у незаконному збагаченні.

Протягом останніх двох тижнів Національний Корпус наголошував та вказував на імена декількох суддів-хабарників, які виносили вироки на свою користь та засуджували невинних людей, а саме це суддя Апеляційного суду Київської області Микола Авраменко, Голова Апеляційного суду Чернігівської області Садіг Тагієв, заступник Голови Апеляційного суду Полтавської області Сергій Гальонкін.


Подібними акціями Національний Корпус нагадує про цих суддів та їх вину у незаконному збагаченні. Тому сьогодні під стінами Вищої Ради Правосуддя активістами Національного Корпусу було страчено опудала у суддівських мантіях, як вимога щодо притягнення до відповідальності, згідно українського законодавства. Цю вимогу у вигляді депутатських звернень від Андрія Білецького та Олега Петренка активістами було передано Голові Вищої Ради Правосуддя.


Судді пам'ятайте, влада не вічна!

Вчора

Сторінки:
Нагору