БЕР
Вівторок
19
06:29

​Наслідки негоди на Житомирщині. ФОТО

Протягом минулої доби у зв’язку із погіршенням погодних умов рятувальники Житомирщини 15 разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди, а саме зрізання аварійних дерев. 8 з них було здійснено по м. Житомир.

Зокрема, о 21:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в обласному центру по вул. Л.Качинського дерево впало на п’ятиповерховий житловий будинок. За вказаною адресою виїхали фахівці аварійно-рятувальної частини.


З’ясувалося, що вітром викорчувало дерево із землі й воно впало на будинок. Гілки розбили вікна та застрягли у помешканнях на 2-му та 3-му поверхах. Скориставшись бензопилою бійці ДСНС розрізали дерево та звільнили оселі громадян.

Також у провулку Саксаганського дерево впало на лінії електропередач та на легковий автомобіль. В результаті був перекритий заїзд у провулок. Спочатку працівники РЕМ відключили район він електропостачання. Для того, щоб обережно зняти дерево та не порвати проводи, місцеві жителі викликали на допомогу кран. Далі рятувальники розрізали його та прибрали з дороги та узбіччя.


Окрім цього, фахівці ДСНС області прибрали повалені дерева з проїжджих частин міських та позаміських доріг, які перекрили рух транспортним засобам.


Загалом на ліквідацію негоди залучалося 24 чоловіки особового складу та 8 спецавтомобілів.


Внаслідок складних погодних умов сталося відключення від енергопостачання 4 повітряних ліній 10 кВ, 41 трансформаторної підстанції та 8 населених пунктів в 2-х районах області (Ємільчинський-6, Житомирський-2). Наразі бригади РЕМ працюють на відновленні електропостачання.


Вчора

Сторінки:
Нагору