БЕР
Вівторок
19
07:43

​Поліцейських Житомирщини привітали з Днем захисника України

11 жовтня у Головному управлінні Нацполіції в області відзначили кращих правоохоронців за професіоналізм, відданість та відповідальність під час виконання службових обов’язків. Нагороди та Подяки поліцейським вручили голови облдержадміністрації Віталій Бунечко та облради Володимир Ширма, заступник міського голови Дмитро Ткачук і керівник поліції Житомирщини Сергій Крупєй.

Напередодні визначних українських свят поліцейські області підводили підсумки діяльності за 9 місяців, а перед початком засідання колегії ГУНП відзначили тих, чиї результати роботи є кращими.

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко, вітаючи присутніх, зазначив:

– Без вашої діяльності того миру, який ми маємо на Житомирщині, не було б. Вдячний за роботу,яку ваші підрозділи виконують на сході. Упевнений, що кожен з вас готовий у будь-який момент приступити до виконання службового обов’язку у зоні дії Операції Об’єднаних сил.

Також голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма, приєднуючись до вітальних слів, відзначив:

– 80 відсотків з вас пройшли випробування і гарт на сході нашої держави. Тобто правоохоронні органи Житомирщини внесли і вносять свій вагомий вклад у боротьбу за цілісність і незалежність України.


Привітав правоохоронців і заступник мера Житомира Дмитро Ткачук, який також вручив поліцейським обласного центру Грамоти і Подяки міської ради.


Начальник ГУНП Сергій Крупєй вручив працівникам підрозділів карного розшуку, слідства, превентивної діяльності та іншим нагороди МВС, НПУ та ГУНП, серед яких нагрудний знак «Кращий працівник МВС», «Знак пошани ГУНП», Подяка Центральної виборчої комісії, чергове спеціальне звання та Подяки ГУНП. Також перші особи регіону відзначили кращих поліцейських Подяками Житомирської облдержадміністрації, Грамотами облради та грошовими винагородами.

Вчора

Сторінки:
Нагору