КВІ
Четвер
25
15:11

​Поліцейським Житомирщини щедрували дітлахи. ФОТО

У Головному управлінні Нацполіції області та більшості районних територіальних підрозділах 12-13 січня побували особливі гості – малята та школярики із колядками і щедрівками.

Поліцейські, у свою чергу, вітали дітлахів солодкими подарунками та щирими побажаннями миру і добра. Також правоохоронці передали смаколики і вихованцям інтернатних закладів області.


Веселий щебіт малят залунав у коридорах Головного управління НПУ - вихованці дитячого навчального закладу №17 м. Житомира прийшли до поліцейських з новорічними вітаннями.


Дітлахи потішили веселими щедрівками з побажаннями гараздів та добра, а також засіяли на щастя й радість житом-пшеницею. Начальник ГУНП В’ячеслав Печененко разом з членами колегії Головного управління подякували дітлахам за подаровану радість та піднесений настрій і вручили солодкі смаколики.


Цього ж дня поліцейські побували й в інтернатних закладах для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, смт. Гришківець Бердичівського району та с. Тетерівки Житомирського району.


Теплі поздоровлення від правоохоронців з новорічними та різдвяними святами вихованцям передали працівники Управління кадрового забезпечення ГУНП разом з смачними подарунками.


А у Коростишівський відділ поліції завітали учні місцевої гуманітарної гімназії №5, які усьому колективу підрозділу защедрували піснями. Правоохоронці закликають усіх житомирян у ці святкові дні підтримати народні традиції і приєднатися до привітань один одного з побажаннями щедрості, добра і щастя кожній родині!



Вчора

Сторінки:
Нагору