БЕР
Вівторок
19
04:45

​У результаті рейду у Романівському районі розпочали слідчі дії по одному з підприємств з обробки деревини

6 березня, робоча група здійснила рейд по деревообробним підприємствам у Романівському районі. Більшість з цих пилорам дізнавшись про перевірки позачинялися. Проте у ході перевірки підприємств на предмет незаконної рубки та обробки лісу виявили одне з обробки деревини, по якому наразі розпочинають проводити слідчі дії.

Працівники цього підприємства, коли побачили перевіряючих, поспіхом залишили територію пилорами, залишили свої інструменти та навіть не затушили працюючу піч. Перевірки в області продовжуються.


За повідомленням Головного управління Національної поліції в Житомирській області, поліція розпочала чергове розслідування незаконної порубки лісу у північному районі Житомирщини. Так, поліцейські викрили чоловіка в Олевському районі, який обґрунтовано підозрюється у причетності до незаконної порубки дерев. Вантажівку, якою перевозились лісоматеріали, разом із вантажем вилучено до відділення поліції.


Також працівники чергового наряду сектору реагування патрульної поліції Олевського відділення на автодорозі поблизу с. Кишина зупинили автомобіль КАМАЗ, завантажений деревиною. За кермом знаходився 58-річний місцевий житель. Як з’ясувалось, жодних документів на свіжозрізані колоди дубу чоловік не мав. Працівники слідчо-оперативної групи поліції, що прибули на місце події, задокументували обставини правопорушення. Керманича разом з автомобілем та лісоматеріалами доставили до поліцейського відділення для подальших процесуальних дій.

Вчора

Сторінки:
Нагору