КВІ
П'ятниця
19
03:11

​У Житомирі підняли прапор Україна – ЄС. ФОТО

У рамках відзначення Дня Європи сьогодні, 11 травня на майдані Корольова відбулася церемонія підняття об’єднаного прапору Україна - ЄС. До заходу долучилися житомиряни, гості міста, представники влади та громадськість.

Голова ОДА Ігор Гундич наголосив, що ухвалення Радою ЄС рішення щодо запровадження безвізового режиму – це історична подія не тільки для житомирян, а й для всієї України.


«Я вважаю себе патріотичним житомирянином, і для мене особисто, так як і для всіх патріотичних житомирян дійсно це крок у майбутнє. Однозначно ми - є частиною Європи, і основне гасло сьогоднішніх усіх заходів, і заходів, які будуть проходити впродовж двох тижнів: «Україна – це Європа!». Нас запросили в велику європейську сім’ю, і ми маємо бути горді з того», - наголосив Ігор Гундич.


Продовженням заходу стало встановлення прапора ЄС із гербом України розміром 456,4 кв.м на фасаді будівлі УТОГу в центрі міста, який офіційно був затверджений представниками Книги рекордів України, як найбільший прапор ЄС в Україні.

Вчора

Сторінки:
Нагору