КВІ
П'ятниця
19
04:55

​Ігор Гундич: 25 медіатек працюватиме на Житомирщині у цьому навчальному році

25 медіатек працюватиме на Житомирщині у цьому навчальному році. 10 медіатек створили у минулому році і нині завершують облаштування ще 15. Про це повідомив голова ОДА Ігор Гундич під час відкриття медіатеки у ЗОШ №4 м. Овруч.

«25 медіатек працюватиме у школах Житомирщини у цьому навчальному році. Завершуємо облаштування 15 нових, які планували на 2018 рік. Медіатека у ЗОШ №4 м. Овруч - ще один символ якісних змін, на який уже чекають діти. Радий, що учні охоче сприйняли ініціативу дружини Президента України Марини Порошенко щодо створення таких сучасних просторів і часто проводять дозвілля та підготовку до навчання в медіатеках. Лише найкраще для розвитку та освіти наших дітей», – сказав Ігор Гундич.


Кожна медіатека переобладнана сучасною технікою та комфортабельними меблями. Крім цього, такий мобільний майданчик можна легко перетворити на простір для тренінгів, навчання.

Оновлена smart-бібліотека складається з двох кімнат, які мають комфортний дизайн. Медіатека обладнана 3 стаціонарними комп’ютерами, ноутбуками, smart-дошкою, мультимедійним проектором, планшетами, багатофункціональним пристроєм та телевізором.


Таке сучасне обладнання дозволить надавати значно ширший спектр послуг у порівнянні із звичайною бібліотекою. Меблі є легкими та мобільними для того, щоб можна було швидко змінювати локації та створювати необхідні зони.


На ремонт приміщення та закупівлю обладнання й меблів використали 360 тис. грн з обласного та місцевого бюджетів.

Нагадаємо, досі в області працювало 10 мультимедійних бібліотек: 5 – у школах міста Житомира, 2 - у закладах освіти міста Коростишева, а також у Гришковецькій, Хорошівській та Новогуйвинській гімназіях.

Вчора

Сторінки:
Нагору