БЕР
П'ятниця
29
04:25

​Ірина Ковальчук: Я впевнена, що у майбутньому ви будете успішними керівниками та фахівцями

На цьому наголосила сьогодні, 29 грудня, Ірина Ковальчук, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради під час вручення сертифікатів учасникам проекту «Цикл занять із неформальної освіти «Independent Teenager’s Area: школа високоефективного підлітка». Даний проект реалізовувався завдяки гранту Житомирського міського голови та за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту міської ради. Вартість гранту - 19 950 грн.

Нагадаємо, 15 вересня, у залі засідань міської ради Сергій Сухомлин вручив гранти на реалізацію проектів для обдарованої молоді.


Автор проекту - Ірина Яцик, кандидат філософських наук, доцент, викладач ЖДТУ, докторант кафедри управління освітою Національної академії державного управління при Президентові України, автор 76 науково-методичних праць, сертифікована тренерка з неформальної освіти та розвитку громадянського суспільства, випускниця Школи Державного Управління, керівник громадської організації «МОЛОДІЖНА ФУНДАЦІЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ІНІЦІАТИВ».


Школа Високоефективного Підлітка — це проект, який передбачає навчання підлітків основ тайм-менеджменту, психологічної безпеки, інтернет-безпеки, стресостійкості, статевого виховання, фінансової грамотності, комунікативних навичок, стратегічного менеджменту.


З 5 жовтня до 22 грудня лектори знайомили школярів із основними концепціями лідерства, тайм- та івент-менеджменту, стресостійкості, конфліктології та іншими актуальними для сучасного підлітка системами самовдосконалення; допомагали розширити обсяг знань з фінансової грамотності та клієнтоорієнтованості, створити власну стратегію життя (із презентацією щодо реалізації проекту можна ознайомитися нижче).


Ірина Яцик привітала дітей із завершенням проекту та вручила подяки за допомогу в його реалізації батькам дітей, волонтерам, тренерам, представникам виконавчих органів міської ради.


«Я вдячна вам за витримку, готовність поступатися своїм відпочинком, заради отримання нових знань. Бажаю, що у 2018 році у вас зберігалося це бажання, щось робити заради реалізації задуманого. У наступному році плануємо реалізовувати нові проекти. Долучайтеся», - зазначила автор проекту.


«Моя дитина завдяки проекту побачила іншу сферу життя. Я дуже вдячна автору проекту, міській раді за цей проект. Дітям потрібно побільше таких проектів», - сказала мама одного з учасників проекту.


Волонтери, які допомагали у реалізації проекту, подякувати Ірині Яцик за даний проект, а Ірині Ковальчук - за підтримку молодіжних громадських організацій міста.


«Можливо це моя особиста суб’єктивна думка. Але я вважаю, що проект Ірини Яцик є найуспішнішим грантовим проектом міського голови для обдарованої молоді. За такий невеликий проміжок часу ви зробили багато важливих кроків для особистісної реалізації. І дуже важливим є те, що ви не просто здружилися під час проекту, а стали міцною командою. Я впевнена, що завдяки цьому проекту, у майбутньому ви будете високо успішними керівниками, фахівцями», - наголосила Ірина Ковальчук.

Вчора

Сторінки:
Нагору