БЕР
Вівторок
19
08:15

​Олег Пінський: Я завжди готовий підтримати ініціативи мешканців Новоборівської громади

Депутат Житомирської обласної ради від УКРОПу Олег Пінський взяв участь у святкуванні третьої річниці Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади, яка належить до його виборчого округу.

За три роки існування Новоборівської селищної ОТГ Олег Пінський посприяв у забезпеченні необхідним навчальних закладів. Так, для місцевої гімназії придбали меблі в кабінет фізики, провели капремонт у Центрі розвитку дитини «Сонечко», закупили меблі в Центр розвитку дитини «Казка», придбали новий посуд та спортивний інвентар до Фасівського навчально-виховного комплексу.


Олег Пінський побажав мешканцям успіху та зазначив, що з часу створення ОТГ спільними зусиллями вдалося досягти чималого і варто й надалі працювати над розвитком громади.


«Я завжди готовий дослухатися до ініціативи мешканців громади і допомогти у реалізації їхніх проектів, ідей. Радий, що зміг допомогти громаді, й у вашому клубі зараз є нові стільці та музична апаратура, а в бібліотеці – нові книжкові роздільники. Адже якщо є можливість проводити дозвілля, то й громада згуртованіша. Намагаюся дбати і про здоров’я мешканців, саме тому я закупив для вашого ФАПу тонометри», – зазначив укропівець.


Довідка УКРОПу. З ініціативи Олега Пінського в березні цього року на потреби пожежної частини Новоборівської ОТГ з обласного бюджету виділили 30 тис. гривень. За ці кошти встановили енергоощадні вікна, придбали каски та інші предмети амуніції.

Також у Новій Боровій на кількох вулицях встановили 8 камер відеоспостереження задля запобігання скоєнню злочинів і підвищення рівня їхнього розкриття.

Вчора

Сторінки:
Нагору