КВІ
Четвер
18
07:29

​Борислав Розенблат: Вже завтра ми маємо можливість легалізувати видобуток бурштину

Проекти закону про видобування та легалізацію бурштину (№1351-1) та про старательську діяльність (№3035) внесені до порядку денного пленарного засідання Верховної Ради України, яке відбудеться 7 лютого 2016 року.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Борислав Розенблат.


«Вже завтра ми маємо можливість легалізувати видобуток бурштину!!!! Щойно виступав на погоджувальній раді та вчергове нагадав присутнім на ній колегам-депутатам та спікеру Верховної ради про важливість негайного прийняття законопроектів щодо легалізації бурштину (№3035 та №1351-1). Спікер Андрій Парубій включив ці питання в порядок денний! Вони розглядатимуться вже завтра!», – написав нардеп.


Він також звернувся до керівників фракцій Верховної ради з проханням посприяти тому, аби вистачило голосів для прийняття цих законодавчих ініціатив:


«У нього (Андрія Парубія – ред.) немає сумнівів, що проект закону №3035 про старательську діяльність має всі шанси бути прийнятим, голосів на це вистачає. Проте, на превеликий жаль, на його думку, проект закону про легалізацію бурштину №1351-1 поки не зможе набрати необхідної кількості голосів... Тож, я хотів би звернутися до керівників парламентських фракцій з проханням попрацювати з депутатами та підтримати ці законопроекти!!! Ми не маємо права далі зволікати!», – зазначив Борислав Розенблат.


Нагадаємо, 23 квітня 2015 року Верховна Рада України підтримала за основу проект закону про видобування та легалізацію бурштину, автором якого є народний депутат від Житомира Борислав Розенблат. За відповідне рішення проголосувало 234 нардепи.

Вчора

Сторінки:
Нагору