КВІ
Четвер
25
20:56

​Павло Дзюблик:: Цьогоріч ми привернули увагу депутатів до покоління, яке зростає в зоні Чорнобильської аварії

Цього року під час заходів, присвячених вшануванню річниці трагедії на ЧАЕС, увагу депутатів було привернуто до тієї обставини, що на територіях, які свого часу були уражені від аварії, проживає багато молоді, якій треба буде боротися з наслідками трагедії.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Павло Дзюблик.


«Зазвичай програма вшанування річниці трагедії на ЧАЕС доволі одноманітна: покладання квітів до пам’ятника загиблим від наслідків аварії та спілкування з ліквідаторами. Але ми якось не звертали увагу на те, що в нас є підростаюче покоління, якому доведеться боротися з наслідками цієї катастрофи», – зазначив народний депутат.


За його словами, цьогоріч формат заходу було трохи змінено – разом з фондом «Діти Чорнобиля за виживання» провели урок на чорнобильську тему.


«Крім того, в нас діяла виставка робіт школи мистецтв з міста Овруч. І ми хотіли б звернути увагу всіх депутатів на те, що є не лише проблемні моменти, для вирішення яких потрібні ресурси, а й на те, що там проживають люди, які вміють творчо працювати, розвиваються, і на яких треба звернути увагу», – повідомив представник «Народного фронту».


Сторінки:
Нагору