БЕР
Вівторок
19
08:56

​Юлія Тимошенко: Єдине спасіння України – позачергові президентські та парламентські вибори

Єдиною надією на порятунок нашої держави є позачергові конституційні вибори президента та вибори до Верховної Ради. Про це заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час зустрічі із громадою міста Жовква (Львівська область).

«Якщо не провести позачергові вибори парламенту та президента, боюсь, що до 2019 року від України не залишиться і кісток. Вони, так звана більшість у складі БПП, «Народного фронту», Радикальної партії та Опозиційного блоку, кажуть, що позачергові вибори – це смерть для держави. Нібито через вибори до парламенту зайде п’ята колона Кремля. Маю вам сказати: те, що робить ця так звана більшість з українцями, – це не життя. Я впевнена, що до Верховної Ради наступного скликання зайде більшість патріотично налаштованих сил, а ось «Народного фронту» там точно не буде», – сказала вона.

Пояснюючи антилюдські дії влади, парламентар акцентувала увагу громади на пенсійній та медичній реформах, а також на намаганні розпродати українську сільськогосподарську землю.

«У той час, коли всі провідні держави світу скуповують землю, коли, наприклад, у США 50% сільськогосподарської землі перебуває у державній власності, наші можновладці хочуть продати 21% української землі, що залишився у власності держави. До чого це призведе? А до того, що земля буде розпродана за безцінь. І навіть не за 700 дол. за гектар, як вам кажуть. Після цього землю скуплять 10-15 родин, а українці залишаться без землі і без майбутнього», – обурилася лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко нагадала, що українці володіють найкращими чорноземами у світі, і вартість такої землі за гектар у Німеччині у десятки разів більша.

«Уся українська земля за справжніми, справедливими цінами коштує близько 3,5 трлн євро. А це 40 років ВВП України! І саме цим багатством хочуть заволодіти ці 10-15 родин. Але ми, «Батьківщина» та Асоціація фермерів, проводимо збір підписів і вже зібрали понад 2 млн підписів, щоб провести референдум про заборону продажу сільськогосподарської землі. І ми готові виходити на вулиці, щоб цю мафію зупинити», – наголосила вона.

Окрім того, політик зазначила, що пенсійна та медична реформи – це не реформи, а свідоме знищення українців.

«Пенсійна реформа потрібна владі для того, щоб зменшити кількість пенсіонерів, і за рахунок цього зменшити дефіцит Пенсійного фонду. Те саме стосується і медичної реформи. У мене таке враження, що автори цих реформ хочуть залишити в Україні не більше 10 млн громадян. До того ж ця злочинна медреформа, яку протягнули через парламент завдяки двом голосам Радикальної партії, спрямована на одне – щоб люди були позбавлені медичних послуг», – висловила думку лідер партії.

Вона також наголосила на тому, що не варто вірити олігархічним ЗМІ.

«Один олігарх казав, що поїде з країни, якщо Тимошенко стане президентом. Другий, що зробить все можливе, щоб Тимошенко не перемогла на президентських виборах. Третій каже, що не бачить життя України при Тимошенко. Це для мене та для моєї команди є високою похвалою та додатковим стимулом – ми не здамося і переможемо у боротьбі за незалежну, вільну Україну», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Вчора

Сторінки:
Нагору