БЕР
Четвер
28
18:14

​Ігор Гундич: Ми обіцяли 20 спортивних майданчиків – ми їх побудували

У селі Рижани Хорошівської об’єднаної територіальної громади дітям та дорослим відтепер буде де грати у футбол та займатися спортом – тут відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Відкриття відбулося 24 травня, за участю голови ОДА Ігоря Гундича.

«Ми обіцяли 20 спортивних майданчиків по районах Житомирщини – ми їх зробили. Відсьогодні для дітей та дорослих і в Хорошівській ОТГ буде працювати майданчик. Це для того, аби діти замість планшетів і телефонів обирали активний спосіб життя, замість цигарок – м’ячі, замість інших шкідливих звичок мали стимул у спорті. Адже краще зараз спрямовувати кошти на розвиток спорту, ніж потім виділяти мільйони гривень на лікування», – наголосив Ігор Гундич.


Під час відкриття керівник області подарував дітям футбольні м’ячі.


«Можливо, на цьому майданчику тренуватиметься майбутня зірка спорту. Тому якщо ви хочете досягти успіхів у спорті або ж просто вести здоровий спосіб життя, і навіть якщо просто вболівати за своїх знайомих – вам сюди. Щиро бажаю командам, які тут займатимуться, гарних результатів та перемог у спорті і в житті», – додав Ігор Гундич.


Новий майданчик з розміром поля 42х22 м збудували на території Рижанської гімназії.


Загальна вартість проекту склала 1 млн 450 тис. грн.


50% коштів громада отримала за державною програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», другу половину профінансували з місцевого бюджету.


Нагадаємо, більше 20 спортивних майданчиків з’явилося на Житомирщині за останні 3 роки, ще більше 50 громади планують побудувати найближчим часом.

Сторінки:
Нагору