КВІ
П'ятниця
19
18:47

​Борислав Розенблат: Ми в кроці від АТО, що буде відбуватись вже не на Сході, а на території нашого Полісся!

Доброго дня, шановні друзі, але як цей день може бути добрим, коли в Олевську стались такі криваві події! Сьогодні вночі в місті Олевську сталась біда і знову постраждали люди... Біда, яку можна було не допустити, якби влада впродовж трьох років не зволікала з легалізацією видобутку бурштину!

Сьогодні є готовий законопрокт про видобування та реалізацію бурштину № 1351-1, опрацьований комітетами і вже пройшов перше читання. Його прийняття не просто сприяло б наповненню нашого бюджету, але й дозволило б вберегти людські життя. Зупинити те, що загрожує безпеці простих людей...


Адже сьогодні усі побачили, що питання стоїть надзвичайно гостро. Страшно про це говорити, але ми в кроці від АТО, що буде відбуватись вже не на Сході, а на території нашого, українського Полісся! Я не хочу призначати винних у тому, що сталось…але є «мусора», які там збирають плату за «квитки», є прокурори і сбушники, які покривають цей «бізнес» та депутати всіх рівнів, які намагаються заробляти на цьому кошти…винні всі!


Кривавий бурштин, так, якраз кривавий, адже там, де замішані великі гроші, завжди буде кров…


Завтра у Верховній Раді, разом з іншими колегами, будемо звертатись до Прем’єр-міністра, до Президента, до членів РНБО України, аби вони посприяли прийняттю Закону та розробили усі заходи, щоб захистити людей!!!


Більше це терпіти неможливо, ми не можемо гарантувати безпеку громадян!!!

Сторінки:
Нагору