БЕР
Вівторок
19
10:24

​Віталій Бунечко : Не дамо красти на харчуванні дітей

Голова ОДА Віталій Бунечко взяв участь 25 жовтня, у селекторній нараді з питань безпечності харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти. Під час наради Прем’єр-міністр Олексій Гончарук дав доручення всім регіонам проаналізувати ситуацію на місцях та сформувати конкретний план заходів щодо недопущення харчових отруєнь дітей в навчальних закладах.

«Не дамо красти на харчуванні дітей. Здоров’я та безпека дітей – пріоритет у роботі обласної влади. Уряд ставить чітке завдання – розробити заходи із недопущення харчових отруєнь дітей в закладах освіти», – сказав голова ОДА.


У рамках заходу обговорено питання забезпечення навчальних закладів якісним харчуванням. Прем’єр-міністр навів приклад Івано-Франківської області, де почали впроваджувати нові стандарти шкільного харчування, та наголосив на необхідності для інших регіонів – переймати цей досвід.


Віталій Бунечко підтримав позицію Прем’єр-міністра та наголосив на тому, що варто провести зустрічі для обміну досвідом між областями.


Так для представників областей проведуть навчання, де детально обговорять усі питання з організації забезпечення навчальних закладів якісним харчуванням.


Наприкінці наради заступник голови ОДА Наталія Остапченко звернулася до профільних управлінь ОДА активізувати роботу з розробки плану конкретних заходів щодо недопущення харчових отруєнь у школах та дитячих садочках області.

Вчора

Сторінки:
Нагору