БЕР
Вівторок
19
05:04

Сергій Сухомлин: Об’єднуємося, а головне – чуємо один одного

31 травня, на головній пішохідній вулиці міста - Михайлівській – відбувся Молитовний сніданок. Вітаючи учасників Молитовного сніданку, міський голова Сергій Сухомлин наголосив на важливості об’єднання заради майбутнього України та відзначив роль молитовних сніданків у єднанні представників різних поглядів та віросповідань в ім’я миру та процвітання нашої країни, зазначивши, що їх проведення стало вже традицією для Житомира.

«Молитовні сніданки об’єднують людей: незалежно від того якої ти національності, в яку церкву ти ходиш. Такі спільні молитви додають сили, енергії, духу, об’єднують і найголовніше – дають можливість чути один одного», - сказав міський голова.


Голова Ради церков Житомира та Житомирської області отець Віталій Сидорук закликав усіх молитися за мир в Україні, припинення війни, подальший розвиток українських земель.


На Молитовний сніданок у Житомир завітав Тім Уолберг – конгресмен СШУ від штату Мічіган. Звертаючись до учасників заходу, він закликав: «Нехай Бог благословить Україну».


Міський голова Сергій Сухомлин, секретар міської ради Наталія Чиж, волонтерка Юлія Толмачова, командувач Десантно-штурмових військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Михайло Забродський, в.о. начальника Головного управління національної поліції в Житомирській області Артем Лисогор, військовий капелан Андрій Ковальов виконали спільну молитву за Перемогу і Мир в Україні, повернення українських земель, військовослужбовців, за усіх поранених і полонених.


Нагадаємо, 31 травня, у Житомирі на громадському просторі головної пішохідної вулиці міста – Михайлівської – відбувся Молитовний сніданок. У заході, присвяченому Міжнародному дню захисту дітей та Року сім’ї в Україні взяли участь Почесні громадяни Житомира, представники релігійних конфесій, міської та обласної влади, депутатського корпусу, іноземного та місцевого бізнесу, підприємств, установ та організацій, громадських об’єднань, ректори ВНЗ міста, військовослужбовці, ЗМІ. Молитовний сніданок у Житомирі розпочався з виступу Зразкового хору «ГЛОРІЯ» музичної школи № 1 ім. Бориса Лятошинського та виконання усіма учасниками заходу молитви «Отче наш».

Вчора

Сторінки:
Нагору