КВІ
П'ятниця
19
22:46

​Сергій Пашинський: Пенсійну реформу для військовослужбовців буде ухвалено найближчими тижнями

Новий закон про пенсійне забезпечення для військовослужбовців буде розроблено і ухвалено найближчими тижнями. Про це заявив заступник керівника фракції «Народний фронт», Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський у коментарі журналістам.

«У мене є підстави говорити, що ми досить швидко, можливо, за тижні, напрацюємо зміни до законодавства і змінимо його», - зазначив він.


Голова оборонного комітету також повідомив про напрацювання уряду та депутатів, які проводять роботу над законами щодо зміни пенсійного забезпечення для військовослужбовців, зауваживши, що комітет на своєму засіданні прийняв відповідне рішення і отримав підтримку профільного міністра. Парламентар також засудив дії деяких депутатів-популістів, які саботують роботу у парламенті заради піару на молитовному сніданку в США.


«Чимало депутатів вважають своєю роботою не працю над законами України і не виконання закону про статус народного депутата, а майданчик для піару, коли група народних депутатів згадала, що вони дуже набожні, і полетіли в США за великі гроші піаритись на молитовному сніданку», - обурився Пашинський.


Він також закликав громадськість та журналістів зробити висновки та не обирати більше до Верховної Ради людей, для яких їх професійна депутатська діяльність не є головним у стінах парламенту.


«Вони не цікавляться глибоко проблемою, проблем там дуже багато, адже пенсійне законодавство для військових пенсіонерів було прийнято у 1992 році і з того часу не мінялось», - зауважив представник «Народного фронту».


Сторінки:
Нагору