БЕР
П'ятниця
29
16:10

​Ігор Гундич: Поки я керівник – люди будуть працювати так, як я бачу

11 керівників підрозділів та апарату ОДА «пішли у вільне плавання» за минулий рік. Про це розповів сьогодні, 30 листопада, голова ОДА Ігор Гундич.

«Я відношусь до людей, які сповідують жорсткий менеджмент та вміють відповідати за свої слова. Одразу, коли я прийшов в ОДА, я сказав одну фразу для всіх: тим, кому не подобається, як я щось роблю, тому зі мною не по дорозі. Поки я керівник – люди будуть працювати так, як я бачу. За цей рік 11 керівників структурних підрозділів та частина керівників апарату ОДА пішли у вільне плавання – шукати нову роботу. Багато хто мені не вірив і казав, шо я цього не зроблю. Але пішли навіть «титани». Проте я не тиран – завжди даю час підшукати нову роботу або пропоную іншу», – сказав він.


Також Ігор Гундич додав, що «є багато людей, які при запитанні, що він зробив на державній службі відповідають: «Я 20 років віддав державній службі». Це не показник, ці слова мене інколи приводять у ярість. От коли кожен чиновник поставить собі це питання і реально відповість, тоді він зрозуміє, що пора піти та дати дорогу молодим. Нові люди завжди більш прогресивні, мають більше бажання до роботи, а ті хто кожен день робить одну й ту саму роботу, їм може здаватися, що вони великі професіонали у своїй справі».


Керівник області наголосив на тому, що якщо людину звільняють, то це не означає, що потрібно терміново на її місце поставити нову – важливо знайти людину, яка буде віддана роботі і працюватиме не з 9 до 18-ї, а на результат.

Сторінки:
Нагору