КВІ
П'ятниця
19
02:23

​Максим Вілівчук: Спортивна школа «Авангард» має мати найкращі умови для тренувань майбутніх чемпіонів

Заступник голови обласної ради Максим Вілівчук 24 вересня провів виїзне засідання робочої групи з метою детального вивчення діяльності та ефективності роботи комунального закладу позашкільної освіти “Житомирська дитячо-юнацька спортивна школа “Авангард” Житомирської обласної ради. Дана робоча група була створена розпорядженням голови обласної ради Володимиром Ширмою після звернення депутата Юрія Бовсуновського.

«Спортивна школа «Авангард» виховує чемпіонів і призерів чемпіонатів та кубків України, ними стали майже 200 вихованців ЖДЮСШ. Окремі вихованці школи, з неолімпійських видів спорту, стали переможцями, призерами та фіналістами всесвітніх ігор, чемпіонатів, кубків Світу та Європи. Я вдячний депутатському корпусу за небайдужість до діяльності закладу, фінансову підтримку та допомогу і сподіваюсь, що такі виїзні контрольні засідання будуть проходити частіше та у всіх профільних комунальних установах та закладах обласної ради», - зауважив Максим Вілівчук.


Керівник закладу розповів, що у 2019 році розпочато капітальний ремонт будинку фізкультури та плавального басейну, утеплення та облицювання фасадів, ремонт даху, заміна системи опалення, система вентиляції, оздоблювальні роботи вестибюльної групи та проведена повна модернізація систем очищення води. Решта робіт заплановано на 2020 рік.


Депутат обласної ради Раїса Гула наголосила: «Ми будемо постійно контролювати, якість робіт, хід будівництва, проводити аналіз та контроль за грошима громади. Цей заклад є показовий та важливий, бо це майбутнє наших дітей та їх здоров’я».


Нагадаємо, що у ЖДЮСШ «Авангард» існує 6 відділень: дзюдо, плавання, сучасне п’ятиборство, триатлон, спортивна аеробіка та кікбоксинг.


Крім цього, на базі школи щорічно проводиться близько 120 спортивних заходів: від внутрішньо спортивних змагань - до змагань районного, міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. У КЗПО «ЖДЮСШ «Авангард» працює професійний тренерсько-виховний склад: 4 заслужених тренери України, 2 заслужених майстрів спорту, 2 майстри спорту міжнародного класу України, 11 майстрів спорту, 8 тренерів вищої категорії, 9 тренерів першої категорії, 9 тренерів другої категорії. Кількість навчальних груп 63 із загальною чисельністю 736 вихованців.

Вчора

Сторінки:
Нагору