БЕР
Вівторок
19
03:59

​До Дня Героїв Небесної Сотні покажуть документальний фільм «Міф»

До Дня Героїв Небесної Сотні з 15 до 28 лютого 2018 року в Спеціалізованому дитячому кінотеатрі ім. І.Франка відбудеться показ документального фільму «Міф».

Це документальна історія життя оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом – Василя Сліпака. Ще юнаком він поїхав зі Львова співати в Канаду та США, виступив у Карнегі-холл. Вигравши міжнародний конкурс у Франції, став солістом Паризької опери.


Однією з найулюбленіших композицій була арія Мефістофеля. Саме від імені цього персонажа згодом Василь взяв собі псевдонім – Міф. Василь прожив у Франції 19 років і здобув все: ім’я, улюблену роботу, вірних друзів і кохання.


Він брав активну участь у Революції Гідності, очоливши демонстрації у Франції, а згодом створив потужну волонтерську організацію «Українське Братство».


Здавалося б, робив достатньо, як для людини творчої професії. Але Василь вирішив залишити сцену та багатообіцяючу кар’єру в Європі й стати до лав добровольців. час виконання бойової задачі Василь Сліпак, з позивним «Міф» 29 червня 2016 році в місті Дебальцеве загинув від кулі снайпера.


Час сеансів повідомимо додатково!

Вчора

Сторінки:
Нагору