БЕР
Вівторок
19
12:15

​У Києві відбудеться наймасштабніший музичний фестиваль України Атлас Weekend

Цього літа, з 9 по 14 липня, на ВДНГ у Києві знову відбудеться наймасштабніший музичний фестиваль України та один з найпомітніших опенейрів Східної Європи Atlas Weekend.

Серед вже оголошених учасників фестивалю: The Chainsmokers, A$AP Rocky, Black Eyed Peas, Liam Gallagher, Сплин, Michael Kiwanuka, UNKLE, ATB, Tom Walker, Tom Odell, The Subways, The Vaccines, Noisia, Bhad Bhabie, Skindred, Dub FX, Netta, Drowning Pool, The Bug, Little Big, MISS RED, The HARDKISS, СКАЙ, Фіолет, Alina Pash, Kadnay, YEYO та багато інших.


Atlas Weekend — це подія, що поєднує музику, активний відпочинок, освітні та розважальні програми та найкращий український стритфуд. Мета фестивалю — відкривати людям різних уподобань сучасну фестивальну культуру та стирати кордони міст, країн і стереотипів.


Щороку посеред літа на Atlas Weekend виступає понад 250 популярних виконавців різних жанрів, щоб кожен із сотень тисяч друзів фестивалю зустрівся з героями власних топ-чартів або знайшов для себе щось нове. Placebo, Kasabian, The Chemical Brothers, The Prodigy — лише початок довгого списку легенд світової сцени, що вже виступали на фестивалі.


Територія фестивалю будуватиметься з огляду на потреби сімей з дітьми та людей з інвалідністю. Організатори забезпечать безкоштовний вхід учасникам АТО, гостям віком від 65 років і дітям до 12 років.


Atlas Weekend 2019 продовжує поповнювати лайн-ап!


Уже анонсовані хедлайнери фестивалю:

Американський дует The Chainsmokers — володарі «Греммі» за найкращий танцювальний трек, автори суперхітів «Closer», «Don't Let Me Down», «Something Just Like This». Електронні хітмейкери, відомі своїми колабораціями з Coldplay, Tiёsto, 5 Seconds of Summer та Halsey.

Black Eyed Peas – 16-кратні номінанти «Греммі» та рекордсмени чарту Billboard. Після возз’єднання у 2016-му гурт повернувся до своїх коренів та записав альбом у жанрі альтернативний хіп-хоп. Зараз колектив виступає в оригінальному складі та під оригінальною назвою.

Британець Ліам Ґаллахер – легендарний голос Oasis. Після розпаду Beady Eye та тривалої перерви він увірвався в британські чарти з синглом «Wall of Glass» та дебютним сольним альбомом «As You Were».

A$AP Rocky – володар золотих та платинових платівок, перших сходинок у чарті Billboard 200, Греммі у номінації Best Music Video та контрактів з найкращими американськими лейблами.

Серед інших учасників – переможець Brit Awards 2019 Том Уокер; автор пісень, які звучать в серіалах Велика маленька брехня» і «Форс-мажори» Майкл Ківанука, легендарний Drum&Bass-проект Noisia, американці Our Last Night та українці The Hardkiss з фестивальною презентацією альбому «Залізна ластівка».


Фестиваль Atlas Weekend 2019 пройде на ВДНГ з 9 по 14 липня.


Вчора

Сторінки:
Нагору