БЕР
Вівторок
19
13:45

​У Житомирі 23 червня пройде фестиваль автозвуку і тюнінгованих автівок ЕММА

Найгучніша автівка України приїхала у Житомир, аби наочно провнонсувати заплановане у місті автошоу. У 50 разів більше таких авто жителі та гості міста зможуть побачити 23 червня на Офіційному етапі Чемпіонату України з автозвуку та тюнінгу ЕММА-2018. Це традиційний щорічний чемпіонат, який збирає автолюбителів з усієї Європи.

Про це розповіли організатори чемпіонату сьогодні, 11 червня, під час прес-конференції. В Україні такий чемпіонат проводиться вже 18-й рік поспіль. Напередодні Дня молоді пішохідна набережна у парку ім. Ю. Гагаріна перетвориться на справжній виставовий майданчик «прокачених» автомобілів. В рамках змагань судді оцінюватимуть якість звучання автівок та мультимедіа систем у 8-ми кваліфікаціях.


Переможниця чемпіонату у Дніпрі Вікторія Демчук розповіла, що перемогу здобула на автомобілі Volkswagen Polo.


«Перемогу ми здобули у категорії «Новачок» – до 3 тис. доларів. Це захоплення може бути бюджетним, питання лиш у тому, чи горять очі. Я запрошую вас на фестиваль і самим усе побачити, а головне почлухати», – сказала Вікторія Демчук.

Реєстрація учасників вже почалася на офіційному сайті www.emma-ukraine.com. Для глядачів вхід безкоштовний.

За словами в.о. начальника управління культури та туризму Тетяни Парфентієвої, цей фестиваль тільки початок фестивального літа Житомирщини.


«Ми створили Житомирський обласний туристично-інформаційний центр і підписали меморандум із міською радою про співпрацю. Вже цього літа ми плануємо провести багато фестивалів. Ідея в тому, щоб зробити Житомир фестивальним містом. Запрошуємо житомирян та гостей міста підтримувати нас та наші фестивалі», – сказала Тетяна Парфентієва.


Довідково. Чемпіонат проходить за рахунок коштів організаторів.

Вчора

Сторінки:
Нагору