БЕР
Вівторок
19
04:59

​У Житомирі відбудеться презентація виставки «Наші лікарі» Юрія Камишного

З 18 вересня по 20 жовтня 2018 року в Домі української культури м. Житомира проходитиме художня виставка «Наші лікарі» народного художника України - Юрія Камишного. Присвячує він її світлій пам’яті Євгена Васильовича Концевича – його друга, вчителя, духовного наставника.

На виставці митець представить свої фотороботи та твори живопису анімалістичного жанру. Юрій Костянтинович не вперше присвячує виставку «братам нашим меншим», та цього разу – це справжній соціальний проект, спрямований на популяризацію гуманного ставлення до тваринами. В рамках виставки, будуть проводитись різні тематичні заходи: екскурсії, лекції, творчі зустрічі, аукціони, благодійні акції:


- 18 вересня 2018 року о 18-00, під час відкриття виставки, планується проведення аукціону-продажу репродукцій та робіт художника. Зібрані кошти підуть на лікування бездомних тварин.

- 22 вересня 2018 року з 10-00 до 12-00, на вул. Михайлівській рамках виставки безпородних собак «Мокрий ніс» пересувна художня виставка Юрія Камишного.

- 1 жовтня та 15 жовтня 2018 року о 16-00 відбуватимуться творчі зустрічі Юрія Камишного з шанувальниками його мистецтва в Домі української культури.


Не забудьте відвідати унікальну виставку з рідними, друзями, колегами!

Вчора

Сторінки:
Нагору