БЕР
Вівторок
19
07:32

​У Житомирі відбудеться відкриття фотовиставки про особливих тварин «Щастя я бачу так...»

Серед житомирян повноцінно живуть тварини-інваліди. Коти та собаки, які з різних причин стали особливими, не лише дарують щастя, радість та компанію людям, але й на рівні зі своїми здоровими чотирилапими друзями, ловлять мишей, або навіть охороняють територію від чужинців.

ГО "Житомирська міська організація захисту тварин" разом із партнерами та друзями створили фотопроект про тварин-інвалідів у родинах та на вулицях Житомира. Всі бажаючі можуть прийти на відкриття фотовиставки про особливих тварин "Щастя я бачу так..." - 2 липня 2019 року о 16.00 у Домі української культурі, за адресою м. Житомир, В.Бердичівська 61.


28 фотографій особливих котів та собак, разом з їх господарями або опікунами, які демонструють радість життя не зважаючи на обставини.


Ідея проекту виникла тоді, коли волонтери міста зіштовхнулись з великою кількістю тварин, яких викинули на вулицю, хотіли приспати або відмовлялись приймати в родину через те, що вони втратили лапу, око або потрапили в аварію.


Метою фотопроекту є привернути увагу житомирян до таких особливих чотирилапих друзів, та показати, що вони не є тягарем, від якого потрібно якнайшвидше позбутись. Дуже часто таку тварину можна реабілітувати або навчити жити майже повноцінним життям навіть з невиліковними травмами. Ця фотовиставка демонструє саме такі щасливі приклади.


Організатори сподіваються, що завдяки цьому фотопроекту житомиряни змінять свою думку про тварин-інвалідів, а можливо, навіть, візьмуть одну з них до себе в родину.


Партнерами фотопроекту є: КП "Центр захисту тварин" ЖМР та Театр-студія СЮРТUK.


Фотографи: Дмитро Скачков, Ольга Базалийська, Ольга Волинчук.


Фотовиставка буде демонструватись з 2 до 16 липня 2019 року у Домі української культури м.Житомир.


Відкриття 2 липня о 16.00 у Домі української культурі, за адресою м. Житомир, В.Бердичівська 61.

Вчора

Сторінки:
Нагору