БЕР
Вівторок
19
07:58

​У жовтні у Житомирі найкосмічніша подія України

Саме у Житомирі відбудеться найкосмічніша подія року – Всесвітній тиждень космосу в Україні. З 4 до 12 жовтня в обласному центрі пройде низка заходів на космічну тематику: лекції, зустрічі, презентації, концерти, шоу, майстер-класи. Головна подія в рамках тижня космосу – зустріч із американською астронавткою Гайдемарі Стефанишин-Пайпер.

Якщо ви цікавитесь всім космічним, або просто полюбляєте спостерігати за зірками в нічному небі, обов’язково завітайте на Всесвітній тиждень космосу до музею космонавтики ім. С.П. Корольова.


У музеї розповідають, що вже почали підготовку до наймасштабнішої космічної події року в Україні. У рамках Всесвітнього тижня космосу проведуть цікаві лекції, зустрічі, презентації, концерти, шоу, майстер-класи. Про будь-яку космічну подію можна розповісти з поширенням у понад 80 країнах світу, зареєструвавши її на сайті.


Всесвітній тиждень космосу пройде під темою: «Місяць: ворота до зірок».


Крім того, 12 жовтня у Музеї космонавтики ім. С.П. Корольова відбудеться зустріч із американською астронавткою, українкою за походженням Гайдемарі Стефанишин-Пайпер (Heidemarie Stefanyshyn-Piper).


Гайдемарі Стефанишин-Пайпер – одна з найуспішніших жінок-астронавток NASA. На її рахунку 2 космічних польоти загальною тривалістю 27 діб і 5 виходів у відкритий космос.


Довідково. Національним координатором Всесвітнього тижня космосу в Україні є Музей космонавтики ім. С.П. Корольова Житомирської обласної ради.

Вчора

Сторінки:
Нагору