БЕР
Вівторок
19
08:30

В Коростишеві відбудеться обласний фестиваль народної творчості «Фольклорне намисто»

​4 червня 2017 року в м.Коростишів відбудеться обласний фестиваль народної творчості «Фольклорне намисто». Організаторами Фестивалю є управління культури облдержадміністрації, Житомирський обласний Центр народної творчості та відділ культури Коростишівської райдержадміністрації Метою та завданням Фестивалю є:

відродження та популяризація народної обрядовості весняно-літнього циклу;

виявлення нових аматорських фольклорних колективів,

популяризація та розвиток традиційних народних ремесел;

залучення різних вікових груп населення до вивчення, збереження та популяризації нематеріальної духовної спадщини українського народу.

знайомство з народною творчістю національних меншин Житомирщини


У рамках Фестивалю будуть організовані і проведені «Містечко майстрів» за участю майстрів народної творчості міста Житомира, майстер-класи із декоративно-прикладного мистецтва, творча лабораторія для керівників аматорських фольклорних колективів .


До участі у Фестивалі запрошуються дитячі, молодіжні та дорослі аматорські художні колективи: фольклорні гурти, ансамблі народної пісні, музики і танцю, троїсті музики, колективи малих форм (дуети, тріо, квартети), окремі виконавці (солоспів, солісти-інструменталісти, солісти-танцюристи) та майстри народної творчості різних видів традиційного народного та сучасного декоративно-прикладного мистецтва.


Початок заходу о 10 годині.


За довідками звертатись до Житомирського обласного Центру народної творчості: zhocnt@ukr.net (ЖОЦНТ, вул. Трипільська, 5, (колишня вул. 8 Березня), м Житомир, 10003, тел. 0-412-24-28-40) та відділу культури Коростишівської РДА: domdk@ukr.net (м Коростишів, вул. Соборна, 20, РМЦ, тел. 0-230-5-29-49, 0-230-5-29-54).

Вчора

Сторінки:
Нагору