КВІ
П'ятниця
19
14:25

В олімпійському містечку відбувся Український день

Заходи такого гатунку стали традиційними для Олімпійських ігор.

Окрім спортивних досягнень та рекордів що встановлюються на XXXI Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро, кожна команда має змогу ознайомить іноземних друзів із культурою та надбання своєї держави.

Заходи такого гатунку стали традиційними для Олімпійських ігор. Тож 9 серпня під час Українського дня таку нагоду мав і наш вітчизняний олімпійський штаб.

На гостину до українців разом з олімпійцями завітали почесний президент Міжнародного Олімпійського Комітету Жак Рогге, члени Міжнародного Олімпійського Комітету та керівники міжнародних спортивних федерацій, голови Олімпійських делегацій різних країн.

Зустрічали гостей Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент НОК, член Виконкому МОК Сергій Бубка, член МОК Валерій Борзов, Посол України в Бразилії Ростислав Троненко.

Захід став чудовим приводом вкотре привітати Олега Куліша та Ольгу Харлан. Адже ці спортсмени вибороли в скарбничку української збірної перші олімпійські медалі.

«Хороший почин, гарний настрій в команді, піднесений. Але всі розуміють, що потрібно зібратися, боротися і вийти максимально зосередженими на змагання», - зауважив Ігор Жданов під час прийому.

Якщо для спортсменів на старті потрібна зосередженість та воля до перемоги, як зазначив Міністр, то клопоти щодо комфортного перебування збірної взяв на себе також олімпійський штаб. Очільник спортивного відомства відмітив, що команда докладає зусиль аби в побуті наші олімпійці не відчували незручностей.

Вчора

Сторінки:
Нагору