БЕР
Вівторок
19
13:02

​Олег Журбенко: «Пропозиція від влади брати кредити в банку, щоб заплатити борги за комуналку, - вищий прояв цинізму»

На цьому наголосив керівник фракції у Новоград-Волинській міській раді, голова міської організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Олег Журбенко, спілкуючись з учасниками акції протесту "Справедливість і захист".

Новоград-Волинський став третім на Житомирщині містом, яке перейняло естафету проведення ініційованої ОПОЗИЦІЙНИМ БЛОКОМ мирної акції протесту "Справедливість і захист". За цей день тут вдалося зібрати 174 підписи на підтримку пакету законопроектів ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, спрямованих на зниження комунальних тарифів, соціальний захист громадян та розвиток економіки.

"Українців хвилюють, насамперед, три основних питання – це мир, економіка і питання соціального захисту. Дуже боляче було сьогодні зустріти на базарі пенсіонерку, вчительку, яка понад 40 років присвятила вихованню наших дітей. Вона стояла і просила у продавця кістку собі на суп. Статистика свідчить, що сьогодні 75% громадян України грошей вистачає лише на погані продукти харчування. Жахливо, до чого влада довела наш народ. І взагалі, наскільки потрібно бути цинічним, щоб ще й пропонувати людям брати кредити в банку, щоб заплатити борги за комуналку", - сказав керівник фракції у Новоград-Волинській міській раді, голова міської організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Олег Журбенко.

Новоград-Волинський вважається військовим містечком, адже там дислокуються чотири військових частини. Тому питання про завершення війни на сході України та відновлення миру стало одним із найпоширеніших, які задавали активістам ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ жителі міста.

"Війна на сході країни – це проблема, яку розуміють ті, хто втратив там своїх близьких. І лише у нашому місті стоїть меморіал більше ніж 200 загиблим з наших військових частин, які брали участь в АТО. Чим більше ми будемо думати про людей, які знаходяться там, на сході, тим швидше закінчиться війна. А не буде миру, то не буде розвитку економіки та не вирішуватимуться питання соціального забезпечення", - сказав Журбенко.

"ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК хоче змінити життя людей на краще. І сьогодні недоопрацювання парламенту полягає в тому, що він не бере до уваги ті проекти рішень, які в обов'язковому порядку повинні бути прийняті, і які принесуть людям користь", - підкреслив Олег Журбенко.

Вчора

Сторінки:
Нагору