БЕР
Четвер
28
17:30

​Володимир Гірук: Чи понесе хоча б хтось за повний колапс у Житомирі відповідальність?​

Всі скаржаться на те, що комунальні служби так засвяткувалися, що забули про свої прямі обов’язки, тому в Житомирі останні три дні повний колапс. Розповідати про те, що сніг ніхто не прибирає та не посипає дороги з тротуарами не будемо, все і так видно. Тут дещо інше.

Ми вже розповідали про те, як за тиждень у листопаді міською радою на розчищання доріг було майже 930 тисяч гривен. Хоча по суті, сніг почали прибирати лише на 5-й день після негоди.


За нашою інформацією за грудень, в якому цього року особливо не сніжило, витратили 982,3 тисячі гривень. Куди – питання інше.


Але ми дізналися ще дещо. Як виявилося дороги у Житомирі посипають не піском, а червоним гранітним відсівом через те, що процедуру тендеру на закупівлі піску проводили тричі, але до участі не було надано жодної пропозиції. А все через те, що однією з умов є наявність дозволу на видобуток піску.


Пішоходи можуть подякувати заступнику міського голови Олександру Фещенко за зіпсоване взуття. Автомобілісти за подряпані автівки та багряні сліди в гаражах. Усі житомиряни голосно кажуть «дякую» за розтрощені дороги. І лише тому, що вже другий місяць ніхто в міській раді не спробував щось зробити і знайти альтернативу як відсіву, так і піску.


Цікаво, а яка буде сума за прибирання доріг від 6 січня? І чи понесе хоча б хтось на цей раз відповідальність за повну бездіяльність?

Сторінки:
Нагору