БЕР
Вівторок
19
10:42

​Діти учасників АТО Житомирщини відвідали Фабрику ялинкових прикрас

24 грудня діти учасників АТО Житомирщини побували на Фабриці ялинкових прикрас, що знаходиться в смт Клавдіїво-Тарасово Київської області. Напередодні новорічних та різдвяних свят 30 дітей відвідали унікальну екскурсію фабрикою іграшок. Вони познайомились із роботою склодувного цеху, де майстри-склодуви видувають іграшки різних форм та розмірів.

24 грудня діти учасників АТО Житомирщини побували на Фабриці ялинкових прикрас, що знаходиться в смт Клавдіїво-Тарасово Київської області. Напередодні новорічних та різдвяних свят 30 дітей відвідали унікальну екскурсію фабрикою іграшок. Вони познайомились із роботою склодувного цеху, де майстри-склодуви видувають іграшки різних форм та розмірів.

Відвідали цех сріблення та художній цех, де побачили як талановиті художниці наносять різноманітні малюнки.

Із задоволенням оглянули експонати Музею ялинкових іграшок, де зібрані прикраси зі всього світу.

Також діти взяли участь в захоплюючому майстер-класі «Новорічна ялинкова іграшка власними руками» ·Під керівництвом досвідченої художниці кожен учасник розписав свою іграшку, на якій зображений символ 2017 року – Півень.

Всі діти отримали власноруч розписану іграшку, позитивні емоції, приємні враження від екскурсії і майстер-класу.

Організатор поїздки – Центр допомоги учасникам АТО при Житомирській ОДА.

Нагадаємо, що діти учасників АТО побачили екзотичних тварин та годували верблюдів у Рівненському зоопарку, побували на міжнародній цирковій програмі у Києві.

Вчора

Сторінки:
Нагору