БЕР
Вівторок
19
07:13

​«Колір музики»: у Житомирі «обіграли» артвернісаж

Музика в кольорі та соковиті фарби живого звуку поєднались в єдине ціле 17 серпня в мистецькому просторі Dalinina Art Studio&Cafe. Незабутній вечір об’єднала суміш виставки картин, open place та виступ VM (indie, grunge, post-rock).

Багато творчості та живопису, безліч різнокольорових фарб, фотозони та неймовірна атмосфера – це все «Galereйka», відкриття якої стартувало напередодні. До уваги відвідувачів розгорнулась виставка робіт учениць «Dalinina art studio»: 8 талановитих художниць, які вперше презентуватували свої картини в стінах альма-матер.


Артвернісаж об’єднав картини на тему «Blooming» (Квітучі). Цю назву справедливо закріпила ніжність та краса робіт, а ще міцна blooming-енергія мистецького простору.


«Ми відкриваємо двері нашої маленької, але дуже душевної і атмосферної галереїки! Ми її так ніжно і назвали Galereйka. У нас все як завжди: багато творчості та живопису, багато різнокольорових фарб, багато фотозон та атмосфера старого будиночку Шодуарівського спадку. З нагоди відкриття вперше в Житомирі ми влаштували виставку робіт учениць, і ми впевнені, що це буде чудовий початок їх творчих звершень», - розповіли організатори.


Окрім того, яскравим акцетов мистецького відкриття став концерт космічного VM (Валентина Матвієва). Музикант та виконавець із Житомира віртуозно зміг передати кольори в музиці. Під плавні рифи indie, grunge, post-rock переливались фарби арт-простору.


















Фото з виступу «Колір музики» - Артем Кривошеєв

Вчора

Сторінки:
Нагору