БЕР
Вівторок
19
04:08

​Тетяна Пашкевич: Анатолій Мартусенко – не «УКРОП»

Місто Бердичів – дивне місто політичних аномалій, оскільки деякі політичні сили, які заходять у міську раду, відразу ж змінюють свій політичний вектор, який кардинально відрізняється від всеукраїнської позиції тих партій, які вони представляють. 

Місто Бердичів – дивне місто політичних аномалій, оскільки деякі політичні сили, які заходять у міську раду, відразу ж змінюють свій політичний вектор, який кардинально відрізняється від всеукраїнської позиції тих партій, які вони представляють. Цей факт помітили уже не лише в Бердичеві – але й в області, про що свідчить пост у соціальній мережі «Фейсбук» Тетяни Пашкевич, яка являється Членом Політради Українського об’єднання патріотів «УКРОП», паралельно виконуючи обов’язки голови Житомирської обласної організації даної політичної сили.

Тетяна Пашкевич довела до відома, що 1 серпня відбулася обласна конференція політичної партії «УКРОП», на якій було обговорено нову редакцію Статуту партії та обрано делегатів на всеукраїнський з’їзд партії. У перш чергу вона зазначила, що на конференції не були підтримані безглузді пропозиції, та подякувала окремим членам партії «УКРОП» за активність, назвавши їх «фундаментом». Згадала вона і керівника фракції Бердичівського «УКРОПа» в міській раді Анатолія Мартусенка.

«Анатолій Мартусенко – всі знають, що Ви давно не УКРОП – Бердичів “РЕВЕістоГне» – написала Тетяна Пашкевич на своїй сторінці у соціальних мережах. То чому ж така різка заява прозвучала на адресу головного «УКРОПа» міста Бердичева? По-перше, як ходять містом чутки, Анатолій Мартусенко являється кумом народного депутата України Олександра Ревеги, який входить до складу Блоку Петра Порошенка у Верховній раді. По-друге, Олександр Ревега підтримує політику діючого голови міста Бердичева Василя Мазура, який теж балотувався від БПП.

Тож маємо ситуацію, коли фракція «УКРОПа» в Бердичівській міській раді у кількості трьох чоловік повільно влилася в новосформовану міським головою «партію бердичівлян», до складу якої зараз входить БПП, «Самопоміч», «Опоблок» та «УКРОП», зрадивши таким чином ті гасла, під якими йшла на вибори. Мабуть саме співпраця Анатолія Мартусенка з провладною партією (БПП) і спровокувала різке висловлювання на його адресу з боку голови Житомирської обласної організації політичної партії «УКРОП» Тетяни Пашкевич.

Вчора

Сторінки:
Нагору