БЕР
П'ятниця
29
11:21

​Де та як знайти «Терміновий виклик поліції»?

Поліція охорони продовжує роботу у напрямку соціального захисту населення. На території Житомирської області розміщено майже 300 кнопок «Терміновий виклик поліції».

Такі кнопки призначені, щоб покращити охорону громадського порядку. Кнопка термінового виклику поліції дає можливість без наявності телефону викликати наряд реагування поліції охорони, адже, як показує практика, випадки бувають різні і громадяни не завжди мають можливість бігти до правоохоронних органів, чи то телефонувати по лінії «102». У таких випадках «Терміновий виклик поліції» відіграє вирішальне значення.


Де та як знайти таку кнопку? Більшість кнопок «тривожного» виклику встановлені у громадських місцях, переважно це: магазини, кафе, аптеки, ломбарди, пункти обміну валют, розважальні заклади, АЗС. Про те, що в цьому чи іншому місці є «Тривожка», підказкою стане спеціальна позначка: наліпка з надписом – «Терміновий виклик поліції».


Як дорослим так і дітям добре було б орієнтуватися, в яких районах вашого населеного пункту розміщені такі «тривожні» кнопки. Не надійтеся на щасливий випадок, гуляючи у вільний час, зверніть увагу на установи, на яких є наклейка «Терміновий виклик поліції». Адже хто зна, коли така кнопка може стати для вас у нагоді.


- Громадяни мають право безпечно почуватися у будь-який час у громадських місцях та на вулицях. Наш спільний обов’язок – забезпечити їм такі умови, – наголосив начальник Управління поліції охорони в Житомирській області Ігор Товкач.


Все що потрібно - це не зволікати, адже основне правило, яке всі повинні пам’ятати: найлегше впіймати злочинця – «по гарячих слідах».

Теги: поліція

Вчора

Сторінки:
Нагору