БЕР
Четвер
28
11:24

​Спеціальні рамки та інтер’єр: Від дипломів і нагород – до картин і фотографій

Без спеціальної рамки роздруковане фото чи картина будуть виглядати недовершеними

Фотографії та картини – як вишикуваний елемент інтер’єру

Картини та фотографії стали давно невід’ємною складовою любого інтер’єру, оскільки додають йому особливої родинної нотки, а в деяких проектах є тією індивідуальною родзинку, яка підкреслює інтереси та стиль життя власників помешкання. Проте роздруковане фото чи картина будуть виглядати недовершеними без відповідного оформлення, яким зазвичай є рамка. Великий асортимент рамок пропонує velista ua, компанія яка виготовляє дану продукцію з різних матеріалів, як стандартних розмірів, так під індивідуальні розміри замовника.

Різноманітність форми, стилю та матеріалів дозволяє підібрати відповідний варіант, який найкраще буде пасувати картині чи фотографії, та чудово впишеться в інтер’єр помешкання. Крім того, така фотографія на стіні буде постійним нагадуванням про ту чи іншу важливу та приємну подію або особливу рідну людину.


Як завдяки спеціальних рамок урізноманітнити інтер’єр офісу

Безумовно, багато хто відвідуючи ту чи іншу установу чи фірму звертав увагу на різноманітні дипломи та сертифікати, якими власники кабінету прикрашають його стіни. Таким чином вони намагаються продемонструвати відвідувачам свій високий рівень, статус та досягнення в професії. Зрозуміло, що клієнтам дуже важливо, щоб спеціалісти до якого вони звертаються були висококваліфікованими, професіоналами в своїй сфері та мали гарну оцінку своїх попередніх проектів. І саме дипломи, грамоти та сертифікати є подібним підтвердженням потрібної компетентності.


Проте для того, щоб ці документи мали не лише вагоме значення, але й відповідний зовнішній вигляд та оформлення, використовуються рамки. Таким чином можна і гарно прикрасити інтер’єр офісного приміщення, і ефективно продемонструвати досягнення. Крім того великий вибір рамок дозволить підібрати варіанти в одному стилі чи навпаки урізноманітнити ними кабінет.


Сучасність та популярність вишивки нитками та бісером

Останнім часом величезну популярність знову отримала вишивка нитками та бісером, прихильниці рукоділля з насолодою вишивають не лише сорочки чи сукні, але й картини, які стають гарною прикрасою як для жилого приміщення, так і для салону красоти, магазину чи офісу. А оскільки пропонують широкий вибір усього необхідного для вишивання бісером, заготовки картин з різними малюнками та різної складності, отже кожен зможе підібрати варіант по своїм силам, умінню та бажанням.


Вже готову вишиту картину можна оформити гарною рамкою з дерева чи пластику, та повісити, як стильний декор в свої кімнаті чи кабінеті. Безумовно, і гості, і кожен відвідувач звернуть увагу на подібний витвір мистецтва та оцінять майстерність її виробника.

Вчора

Сторінки:
Нагору