КВІ
Четвер
25
18:31

​10 тис грн за непритягнення до адміністративної відповідальності – ДБР затримало посадовця Житомирської поліції. ФОТО

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, затримали тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника одного з відділень поліції Головного управління Нацполіції в Житомирській області за вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, правоохоронець вимагав та одержав 10 тис грн від громадянина за непритягнення його до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.


9 квітня 2020 року слідчі ДБР затримали правоохоронця під час одержання неправомірної вигоди в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Житомирської області. Оперативний супровід – Управління Служби безпеки України в Житомирській області.


У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.


Сторінки:
Нагору