БЕР
П'ятниця
29
00:55

Компанія Буткевича закупила більше 25 тисяч захисних костюмів для медиків Житомирщини у Новоград-Волинської швейної фабрики

Компанія українського підприємця Геннадія Буткевича передала першу партію захисних костюмів в розмірі понад 5 тисяч комплектів для медустанов Житомирської області і продовжила підтримку місцевої швейної фабрики в Новоград-Волинському.

Так, в найближчі 2 тижні будуть доставлені ще 20 тисяч костюмів для медперсоналу Житомирської області і планується виробництво ще більше 20 тисяч захисних комплектів в травні за підтримки BGV Group, повідомляє "Рубрика".


Про це написав і голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко. “Перша партія захисних костюмів в розмірі понад 5 тисяч штук буде негайно відправлено на лікарні “першої хвилі” – 12 лікарень, які у нас визначені. Більш того, укладено договір на поставку ще 20 тисяч костюмів”, – написав він у Facebook.


Директор швейної фабрики “LЕSYA only better” Микола Сиченко заявив, що з виконанням цих замовлень потреби регіону будуть забезпечені. Раніше “Рубрика” писала, що швейна фабрика “LЕSYA only better” в Новоград-Волинському, яка спеціалізується на пошитті преміальних брюк для європейських брендів, на початку квітня запустила серійне виробництво медичних засобів індивідуального захисту українських лікарів.


“Почалося все з бажання допомогти місцевій лікарні. Ми подарували їм ШВЛ-апарат, і під час вручення головний лікар звернувся до нас з проханням пошити захисні костюми. Докторів не було в чому пускати до хворих”, – розповідає Микола Сиченко.


Директор Микола Сиченко і голова Житомирської ОДА Віталій Бунечка на фабриці “LЕSYA only better” в Новоград-Волинському


За його словами, найскладнішим було знайти необхідну сировину, тому що всі країни заборонили експорт такої продукції. Коли все ж вдалося знайти матеріал, стало питання необхідності фінансової підтримки для виробництва великої партії.


“Реалізація цього проекту стала можливою завдяки тому, що компанія BGV Group виступила замовником і спонсором. Перша партія була оплачена передоплатою в 1,8 млн грн, і ми вже поставили це замовлення. Зараз партіями по 7 тисяч комплектів щотижня будемо закривати наступний контракт. Робимо так, щоб якомога оперативніше постачати захист”, – розповів директор фабрики “LЕSYA only better”. Повідомляється, що новий контракт був укладений на суму понад 6 млн грн і після нього планується ще одна партія в більш ніж 20 тисяч комплектів для медиків.


“Продукція фабрики повністю сертифікована і відповідає всім нормативним вимогам. Крім того, ми не зупинили пошуки сировини українського виробництва, щоб не залежати від закордону. І ми дійсно знайшли такий продукт, провели всі необхідні випробування і також сертифікували. Наш ламінований спандбонд нічим не відрізняється від світових лідерів цього ринку”, – повідомляє Микола Сиченко.

За його словами, допомога фабрики вже вийшла за межі лише Житомирського регіону. “На сьогоднішній день фабрика випускає понад 3200 комплектів на день. Більше половини всього виробленого ми віддаємо на замовлення Пержанської рудної компанії (входить до BGV Group, – Ред.), яка є великим благодійником і передає їх безоплатно у медустанови нашої області, друга половина – це виконання більш дрібних замовлень по всій Україні”, – також повідомив він.


Відомо, що співзасновник корпорації “АТБ”, відомий підприємець Геннадій Буткевич вже допоміг Житомирської області в закупівлі необхідного для боротьби з коронавірусом на 14 млн гривень. Так, його компанія BGV Group закупила і передала захист для медиків, медикаменти, багатофункціональні ліжка, обладнання медустановам області.


Нещодавно корпорація “АТБ” передала у Житомир систему для ПЛР-діагностики коронавірусу.


Крім того, компанія “АТБ” допомогла Житомирщині безоплатними продуктовими наборами для незахищених українців: триває роздача майже 24 тисяч пакунків.

Вчора

Сторінки:
Нагору