БЕР
Вівторок
19
05:11

​Людмила Зубко йде в мери Житомира від «Європейської Солідарності»

Житомирська територіальна організація партії «Європейська Солідарність» 17 вересня провела конференцію і визначилась з кандидатами до міської ради та на міського голову. Список кандидатів очолила підприємиця, меценатка і голова ГО «Житомир, зроби голосніше» Людмила Зубко. Вона також перемогла у праймеріз і стала кандидатом від «ЄС» у мери Житомира.

Людмила Зубко виклала свою програму в «Маніфесті успішного міста для людей»:


«Ми часто чуємо, що успішне місто – це сучасне європейське місто. Ми часто чуємо, що успішне місто – це те місто, в якому хочеться жити і працювати. Ми часто чуємо, що успішне місто – це Житомир мрії. Для нас успішне місто – це місто, яке не залишають наші діти. Нас не влаштовує, коли кожна друга людина в Житомирі хоче поїхати за кордон. Нас не влаштовує, коли Житомир за цей увесь час так і не вибрався із "середнячків". У нас 16-те місце у рейтингу комфортності українських міст. Наша мета – зробити Житомир успішним містом для людей».


Вона також назвала чотири основних пріоритети для роботи мера. Це турбота про людей, безпека для людей, комфорт для людей та економіка для людей. Не менш важливим, за словами Людмили Зубко, є розвиток усього міста, усіх без винятку районів, а не лише однієї центральної вулиці.


«Для мене результат – це склянка чистої води замість безкінечних ремонтів на водоканалі. Для мене результат – це вчасне тепло в оселі з прозорими тарифами замість невстановлених лічильників», - наголосила вона.

Також кандидатка пропонує зосередитися на створенні реальних робочих місць, а не порожніх індустріальних парків, допомагати виробництвам замість здирництва при підключенні до мереж, боротися з корупцією і встановлювати прозорі видатки замість вихваляння зростаючими доходами бюджету.


До першої п’ятірки кандидатів у депутати Житомирської міської ради від «Європейської солідарності» також ввійшли Вадим Ліскі, Ольга Журавська, Геннадій Карпінський та Олег Горай.

Вчора

Сторінки:
Нагору