БЕР
П'ятниця
29
00:31

​На Житомирщині поліцейські завадили потраплянню на споживчий ринок двох тонн фальсифікованого алкоголю

Крім того, було припинено діяльність двох підпільних цехів у Житомирській та Вінницькій областях. У середу, 24 квітня, оперативники обласного Управління захисту економіки та слідчі ГУНП Житомирщини провели 26 обшуків за місцем функціонування цехів та за місцем мешкання причетних до злочину осіб.

В межах кримінального провадження, правоохоронці встановили, що до організації та функціонування двох підпільних цехів причетна група осіб: мешканці Вінницької та Житомирської областей.


Реалізовували фальсифікат невеликими партіями через торгівельні мережі та заклади громадського харчування на території Житомирщини.


24 квітня правоохоронці провели санкціоновані обшуки на території двох областей.


Загалом під час заході правоохоронці виявили та вилучили дві тонни спирту та фальсифікованого алкоголю: 1000 літрів спирту, 600 літрів «коньяку», 370 літрів «горілки» та «вина». Крім того, барвники (коньячний), обладнання для незаконного виробництва фальсифікату, підготовлену для розливу тару та інше устаткування, у тому числі для пакування підробки.


Нині поліцейські у ході слідчо-розшукових заходів продовжують викриття всієї мережі збуту підакцизних товарів.


Найближчим часом членам злочинної групи буде оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених марок акцизного податку або голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України. Відтак їм може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору