БЕР
Четвер
28
18:46

​“Пержанська рудна компанія” стала меценатом року в Олевську

“Пержанська рудна компанія”, що входить в інвестиційну компанію BGV Group відомого українського підприємця Геннадія Буткевича, стала найбільшим меценатом 2020 року.

Її офіційно відзначила цим званням Олевська міська рада під нагородження переможців конкурсу “Людина року – 2020”, повідомляється на сайті Олевської ОТГ. Подання на присвоєння звання найбільшого меценату “Пержанській рудній компанії” подано від Олевської центральної лікарні та Олевського Центру первинної медичної допомоги.


Нещодавно стало відомо, що завдяки допомозі від цієї компанії Олевська лікарня стане кращою. “Пержанська рудна компанія” перерахувала 500 тисяч гривень на капітальний ремонт неврологічного відділення та ремонт системи подачі кисню в Олевській центральній лікарні.


Також з початком карантину компанія Геннадія Буткевича виділила велику допомогу на захист громади від COVID-19. Протягом квітня від ТОВ «Пержанська рудна компанія» надійшло 1 457 333 гривень на покращення матеріально-технічного стану Олевської центральної лікарні та на заходи щодо запобігання поширенню на території Олевської ОТГ коронавірусу.


Зокрема, ТОВ «Пержанська рудна компанія» перерахувала 779 000 гривень на придбання засобів індивідуального захисту і дезінфікуючих засобів для установ та організацій в Олевську, які здійснюють заходи щодо недопущення розповсюдження захворювань, спричинених спалахом COVID-19.


Також додатково надійшло 178 333 гривень на придбання медичних препаратів.


Олевська міська рада та колектив КНП «Олевська центральна лікарня» висловили вдячність “Пержанській рудній компанії” за підтримку в складний для країни час.


Довідка

“Пержанська рудна компанія” входить в інвестиційну компанію BGV Group відомого українського підприємця Геннадія Буткевича. Відомо, що з початку карантину BGV Group надала допомогу в медустанови Житомирщини на суму у майже 20 мільйонів гривень. Також компанія Буткевича допомогла запустити виробництво захисних костюмів місцевою швейною фабрикою у Новоград-Волинську, виконавши великі замовлення для медиків Житомирської області.

Сторінки:
Нагору